Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Σκανδαλώδης δικαστική απόφαση απελευθερώνει με εγγύηση το μεθυσμένο ουκρανό στρατιώτη που σκότωσε 9χρονο κορίτσι

Ένας Ουκρανός στρατιώτης που ήταν υπεύθυνος για την ανθρωποκτονία εξ αμελείας του ενιάχρονου κοριτσιού στην Kostyantynivka, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Μαρτίου ουκρανικό τεθωρακισμένο που οδηγούσαν Ουκρανοί στρατιώτες μεθυσμένοι στο κέντρο της ρωσόφωνης Kostyantynivka ανέτρεψαν μια μητέρα με τα δύο παιδιά της, σκοτώνοντας την 9χρονη κόρη της.

Το μωρό που η γυναίκα έφερε σε καρότσι, είχε σωθεί θαυματουργικά.
87874847
Το τραγικό περιστατικό είχε δημιουργήσει μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων της πόλης οι οποίοι έκαναν διαδηλώσεις και ζητούσαν την απέλαση των ουκρανικών στρατευμάτων από την πόλη τους και είχαν σημειωθεί πολύ σοβαρά επεισόδια.

Προς τιμήν του ο στρατιωτικός εισαγγελέας της Ζαπορίζια, Μ. Garrison Ivlev, δήλωσε την κατηγορηματική του αντίθεση για την προκλητική δικαστική απόφαση:

«Η Aπόφαση του Περιφερειακού  Εφετείου , κατά τη γνώμη μου, είναι αβάσιμη και εντελώς ανήθικη. Λόγω των σοβαρών εγκλημάτων, και συγκεκριμένα του άρθρου 425 του Π.Δ. που προβλέπει ποινές μέχρι και 7 χρόνια κάθειρξης. Ο μεθυσμένος στρατιώτης, ο οποίος κατηγορείται από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να είναι ελεύθερος με εγγύηση εγγύηση αλλά θα πρέπει να είναι στη φυλακή » (rusvesna)

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Εφετείο της Ζαπορόζιε αποφάσισε να τον απελευθερώσει με εγγύηση το ποσό των 60 000 εθνικού νομίσματος.

dimpenews

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ

 
Copyright © 2014 ARMYNA